Skip to the content

Vragen of advies?

Vrienden zeilweekend

Hele jaar door mogelijk!
2 - 101 personen

Ben je op zoek naar een origineel vriendenweekend vol avontuur en gezelligheid? Waarom zou je dan niet kiezen voor een actief zeilweekend op de Waddenzee, IJsselmeer of in Friesland met je beste vrienden? Stap aan boord en geniet van een onvergetelijke ervaring waarbij je heerlijk kunt ontspannen, actief zeilen en lekker kunt bijkletsen met je vrienden.

Relax 
Tijdens ons zeilweekend draait alles om de perfecte combinatie van avontuur en ontspanning. Terwijl je samen de zeilen hijst en de wind je koers bepaalt, kun je genieten van de prachtige omgeving en de verfrissende zeelucht. Maar ook de momenten waarop je lekker kunt ontspannen aan dek, met een drankje in de hand en de zon op je gezicht, zijn onvergetelijk.

Ouderwets gezellig 
Wat ons zeilweekend zo uniek maakt, is de ongedwongen sfeer aan boord. Hier hoef je je geen zorgen te maken over de dagelijkse beslommeringen. In plaats daarvan kun je genieten van de ouderwets gezellige atmosfeer, waarin gelachen wordt, verhalen worden gedeeld en nieuwe herinneringen worden gemaakt. Het is de ideale gelegenheid om de banden met je vrienden te versterken en samen nieuwe avonturen te beleven.

Naar de horizon 
En waar kun je beter naartoe zeilen dan naar bestemmingen zoals over de Waddenzee naarTerschelling; of liever het IJsselmeer op naar Hoorn? Deze pittoreske plaatsen bieden de perfecte achtergrond voor een onvergetelijk vriendenweekend. Of je nu wilt genieten van de levendige sfeer van een bruisende stad of liever de rust en sereniteit van de natuur opzoekt, er is voor elk wat wils tijdens onze zeilweekends.

Actie
Dus waar wacht je nog op? Nodig je vrienden uit en maak je klaar voor een weekend vol avontuur, ontspanning en gezelligheid op het water. Stap aan boord en laat je betoveren door de magie van het zeilen terwijl je samen herinneringen maakt die een leven lang meegaan.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier. U krijgt zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Met hoeveel personen wilt u zeilen?
Vul alstublieft uw naam of initialen in.
Vult alstublieft uw achternaam in.
Vul alstublieft uw telefoonnummer in, zodat we contact met u op kunnen nemen.
Vul alstublieft een geldig e-mailadres in.

The form contains errors