Skip to the content

Zeilreizen

Stap aan boord van een zeilschip en beleef een onvergetelijk avontuur op de Nederlandse wateren! Of je nu alleen reist, als stelletje, met je gezin, vrienden, collega's of zelfs als onderdeel van een grotere groep, wij bieden diverse mogelijkheden voor het huren van een zeilschip met schipper, perfect afgestemd op jouw behoeften en wensen.

Soloreizigers, paren, ouders met kinderen
Voor soloreizigers bieden wij de mogelijkheid om deel te nemen aan onze georganiseerde zeiltochten, waarbij je samen met andere avonturiers kunt genieten van een ontspannen en gezellige zeilervaring. Ontmoet nieuwe mensen en maak vrienden terwijl je de prachtige wateren van Nederland verkent. Maar ook met z’n tweeën, stellen en gezinnen bieden wij comfortabele en ruime zeilschepen die perfect zijn voor een intieme en ontspannen vakantie op het water. Geniet van quality time samen terwijl je zeilt langs schilderachtige kustplaatsjes en historische bezienswaardigheden.

Vrienden en families
Voor vriendengroepen en families hebben we kleinere en grotere zeilschepen beschikbaar, ideaal voor een gezellige en avontuurlijke vakantie samen. Ga samen op ontdekkingstocht en creëer onvergetelijke herinneringen terwijl je samen de wind in de zeilen voelt.

Scholieren en studenten
Ook voor jeugdgroepen, scholieren en studenten zijn onze zeiltochten een geweldige manier om samen plezier te hebben en nieuwe ervaringen op te doen. Leer de basisprincipes van het zeilen terwijl je geniet van de vrijheid van het leven op zee.

Collega's en zakenrelaties
Voor collega's en zakelijke relaties bieden wij unieke teambuilding- en bedrijfsuitjes aan, aan boord van onze zeilschepen. Werk samen aan teambuildingactiviteiten en versterk de banden binnen je team terwijl je geniet van een unieke en inspirerende omgeving.

Verenigingen, clubs, kerkelijke gemeenschappen en zorginstellingen
Voor verenigingen, clubs, kerkelijke gemeenschappen en zorginstellingen bieden wij op maat gemaakte arrangementen aan die voldoen aan specifieke behoeften en interesses. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen uitje of een actief avontuur, wij zorgen ervoor dat jouw zeilervaring perfect aansluit bij de doelgroep.

Geniet samen
Geniet samen aan boord en laat je verrassen door de veelzijdigheid en schoonheid van het Nederlandse waterlandschap. Boek vandaag nog jouw zeilavontuur en beleef een onvergetelijke ervaring met jouw community aan boord van een zeilschip in Nederland.

Groepen

Voor familie, vrienden, klasgenoten, collega's, clubleden. Iedere groep is welkom, kom zeilen bij de FrieseVloot!

Per persoon

Soloreizigers, koppels en gezinnen zijn van harte welkom bij de FrieseVloot! Zeil met ons mee door Nederland.

Schip als hotel

Ontdek de unieke ervaring van verblijven op een hotelschip op diverse locaties! Als je een groepsaccommodatie nodig hebt op een bepaalde locatie, of gewoon op zoek bent naar een bijzondere accommodatie tijdens een evenement, festival of stedentrip, onze hotelschepen bieden de perfecte oplossing.

Evenementen en festivals
Tijdens evenementen, vieringen, concerten of festivals zoals Oerol op Terschelling en Into the Great Wide Open op Vlieland, bieden onze hotelschepen een unieke en sfeervolle accommodatie. Geniet van het comfort en de gastvrijheid aan boord terwijl je deelneemt aan de festiviteiten en de bruisende sfeer van het evenement beleeft.

Korte vakanties en stedentrips 
Voor een korte vakantie of stedentrip bieden onze hotelschepen een bijzondere en comfortabele verblijfplaats. Ontdek nieuwe steden en bezienswaardigheden terwijl je geniet van alle gemakken die onze hotelschepen te bieden hebben. Ontspan op het dek en geniet van het uitzicht terwijl je nieuwe bestemmingen verkent.

Flexibele accommodatie
Onze hotelschepen zijn ook ideaal voor situaties waarin je een grote klus hebt aangenomen maar geen hotel in de buurt kunt vinden. Met onze flexibele en comfortabele accommodaties kun je efficiënt werken en toch genieten van het comfort van thuis, waar je ook bent.

Volgschip bij evenementen
Daarnaast fungeren onze hotelschepen vaak als volgschip bij evenementen zoals de HT-roeirace naar Terschelling, zeilwedstrijden zoals het IFKS skûtsje silen in Friesland, of de SUP 11 City Tour langs de Friese elf steden. Als deelnemer aan het evenement bieden wij een comfortabele uitvalsbasis aan boord, zodat je uitgerust en klaar bent om deel te nemen aan de activiteiten.

Hotelschip, compleet verzorgd
Als je een accommodatie nodig hebt tijdens een evenement of festival, een korte vakantie plant of een grote klus hebt aangenomen, onze hotelschepen bieden een unieke en veelzijdige accommodatie op diverse locaties en naar wens compleet verzorgd. Stap aan boord en ervaar de gastvrijheid en het comfort van onze hotelschepen, waar je ook naartoe gaat.