Skip to the content

Platbodem huren

Stap aan boord van een traditioneel zeilschip en ervaar de charme van het varen op de Nederlandse wateren. Of je nu een groot feest organiseert of een intiem samenzijn hebt, wij bieden comfortabele boten die geschikt zijn voor zowel grote als kleine gezelschappen. Onze vloot van goed onderhouden schepen staat garant voor een veilige en plezierige zeilervaring.

Meerdere afvaarthavens 
Met onze thuishavens langs de gehele Friese kust en in West-Friesland, bieden we gemakkelijke toegang tot enkele van de meest pittoreske en schilderachtige waterwegen van Nederland. Stap aan boord en laat je betoveren door de schoonheid van het Friese landschap terwijl je geniet van een ontspannen zeiltocht.

Perfecte plaatje 
Onze traditionele zeilschepen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar bieden ook alle moderne gemakken die je nodig hebt voor een comfortabele reis. Met ruime dekken en fijne zitplaatsen is het goed toeven aan dek. Onderdeks vind je een ruime salon, ideaal voor ontspanning en gezelligheid na een dag op het water. De volledig ingerichte kombuis zorgt ervoor dat je kunt genieten van heerlijke maaltijden bereid aan boord, terwijl verschillende hutten, wc's en douches voorzien in alle nodige voorzieningen. De schepen van de FrieseVloot zijn perfect voor een dagje uit of een langer verblijf op het water.

Absoluut veilig 
Veiligheid staat bij ons voorop. Onze schepen worden regelmatig onderhouden en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Onze ervaren bemanning staat klaar om je te begeleiden en ervoor te zorgen dat je zeilavontuur soepel verloopt.

Diverse doelgroepen 
Of je nu een familie-uitje plant, een bedrijfsuitje organiseert of gewoon een dagje wilt ontspannen op het water, wij hebben de perfecte boot voor jouw behoeften. Met onze flexibele huuropties en vriendelijke service zorgen wij ervoor dat je zeilervaring onvergetelijk wordt.

Proberen 
Dus waar wacht je nog op? Boek vandaag nog jouw zeilschip en ontdek de prachtige wateren van Nederland op een unieke en onvergetelijke manier. We kijken ernaar uit om je aan boord te verwelkomen voor een fantastisch avontuur op zee!

Filteren

Rea-Klif

Enkhuizen
9 - 20 meerdaags, 25 dagtocht

Hollandia

Stavoren
6 - 16 meerdaags, 20 dagtocht

De Groninger

Stavoren
4 - 9 meerdaags, 12 dagtocht

Ortolan

Stavoren
7 - 30 meerdaags, 45 dagtocht

Babbelaer

Dokkumer Nije Silen
1 - 30 alleen dagtocht

Sudermar

Stavoren
7 - 18 meerdaags, 25 dagtocht

Pelikaan

Harlingen
8 - 32 meerdaags, 50 dagtocht

Vrouwezand

Stavoren
6 - 14 meerdaags, 20 dagtocht

Balder

Stavoren
6 - 18 meerdaags, 25 dagtocht

Jeppe van Schier

Harlingen
11 - 28 meerdaags, 35 dagtocht

Stânfries

Stavoren
4 - 14 meerdaags, 20 dagtocht

Middelsee

Stavoren
6 - 16 meerdaags, 25 dagtocht

Hoop doet Leven

Stavoren
8 - 20 meerdaags, 29 dagtocht

Zeester

Lemmer
10 - 32 meerdaags, 40 dagtocht

Spes Nova

Stavoren
8 - 20 meerdaags, 29 dagtocht

Vriendentrouw

Stavoren
7 - 22 meerdaags, 28 dagtocht