Skip to the content

Vragen of advies?

Familie zeilweekend

Hele jaar door mogelijk!
2 - 101 personen

Ervaar een weekend vol avontuur en plezier met je familie en kinderen tijdens een onvergetelijk zeilweekend, ook voor opa en oma! Het is tijd om even helemaal iets anders te doen en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Stap aan boord en ontdek de prachtige Waddeneilanden of het betoverende IJsselmeer terwijl je geniet van quality time met je dierbaren.

Strand
Laat je betoveren door de schoonheid van de Waddeneilanden tijdens een zeilavontuur met je familie. Verken de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog en geniet van de zon, het strand en een verfrissend ijsje terwijl je samen nieuwe avonturen beleeft. Het is de perfecte manier om even helemaal weg te zijn van de dagelijkse drukte en te genieten van quality time met je familie.

Zwemmen
Of kies voor een zeiltocht op het betoverende IJsselmeer, waar je samen kunt zwemmen, uitwaaien en van elkaars gezelschap kunt genieten. Ontdek pittoreske havens en historische stadjes langs de kust terwijl je ontspant op het dek en de wind door je haren voelt. Het IJsselmeer biedt een veilige en rustige omgeving waar je samen met je familie kunt genieten van het zeilen en de prachtige natuur.

Veiligheid voorop
Bij ons staat veiligheid voorop, daarom zorgen we ervoor dat al onze zeiltochten worden uitgevoerd in een veilige omgeving en onder begeleiding van ervaren bemanning. Je kunt met een gerust hart genieten van het zeilen terwijl je kinderen zich vermaken aan boord. Onze bemanning staat klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je familie een onvergetelijk zeilweekend beleeft.

Weekend om nooit te vergeten
Een zeilweekend met je familie en kinderen is een weekend om nooit te vergeten. Of je nu kiest voor de Waddeneilanden of het IJsselmeer, je zult samen nieuwe avonturen beleven en herinneringen creëren die een leven lang meegaan. Stap aan boord en geniet met je dierbaren terwijl je de wonderen van het zeilen ontdekt.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier. U krijgt zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Met hoeveel personen wilt u zeilen?
Vul alstublieft uw naam of initialen in.
Vult alstublieft uw achternaam in.
Vul alstublieft uw telefoonnummer in, zodat we contact met u op kunnen nemen.
Vul alstublieft een geldig e-mailadres in.

The form contains errors