Skip to the content

Vragen of advies?

Clubuitje zeilen

Hele jaar door mogelijk!
2 - 1001 personen

Wil je even iets anders doen met je clubgenoten? Waarom sluit je het seizoen niet af met een onvergetelijk nautisch avontuur op een zeilvakantie in Nederland? Stap aan boord van een traditioneel zeilschip en ontdek de schoonheid van de Waddenzee, het IJsselmeer en de Friese meren wateren terwijl je geniet van quality time met je club of vereniging.

Grote en kleine groepen
Onze zeilvakanties zijn perfect voor groepen van alle soorten en maten, of je nu met een grote groep vrienden wilt gaan of een meer intieme ervaring wilt met een kleinere groep. Onze vloot van comfortabele boten is goed onderhouden en biedt voldoende ruimte voor iedereen om te ontspannen en te genieten van het zeilen.

Verenigen
Samen met je sportclub kun je een uniek avontuur beleven op het water. Of je nu een zeilwedstrijd wilt organiseren, teambuildingactiviteiten wilt uitvoeren of gewoon samen wilt genieten van de wind in de zeilen, onze zeilvakanties bieden de perfecte setting voor allerlei soorten sportclubs.

Niks moet, alles mag
Op onze traditionele zeilschepen kun je de stress van het dagelijks leven achter je laten en je onderdompelen in de ontspannen sfeer van het zeilen. Of je nu de voorkeur geeft aan actief deelnemen aan het zeilen of liever ontspant op het dek terwijl je de horizon aftuurt, er is voor elk wat wils aan boord.

Vrijheid
Geniet van de vrijheid van het water en maak onvergetelijke herinneringen met je club of vereniging. Ontdek pittoreske havens, verken schilderachtige eilanden en geniet van gezellige avonden aan boord terwijl je samen de wonderen van het Nederlandse waterlandschap ontdekt.

Clubzeilen
Als je op zoek bent naar een unieke en opwindende manier om het seizoen af te sluiten met je club of vereniging, dan is een zeilvakantie in Nederland de perfecte keuze. Stap aan boord en laat je verrassen door het avontuur dat wacht op de Nederlandse wateren.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier. U krijgt zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Met hoeveel personen wilt u zeilen?
Vul alstublieft uw naam of initialen in.
Vult alstublieft uw achternaam in.
Vul alstublieft uw telefoonnummer in, zodat we contact met u op kunnen nemen.
Vul alstublieft een geldig e-mailadres in.

The form contains errors