Skip to the content

Vragen of advies?

Bedrijfsuitje zeilen

Hele jaar door mogelijk!
2 - 1001 personen

Gezamenlijk de schouders eronder 
Breng je team dichter bij elkaar en stimuleer samenwerking met een onvergetelijk zeiluitje of teambuildingevenement in Nederland! Onder leiding van een ervaren schipper gaan jullie aan boord van een comfortabele boot voor een dag, weekend of zelfs een hele week op de adembenemende wateren van de Waddenzee, het IJsselmeer en in Friesland.

Teambuiding en samenwerking 
Tijdens jullie zeilavontuur staat ontspanning en teambuilding centraal. Geniet van de frisse zeelucht terwijl jullie samenwerken om de zeilen te hijsen en de koers te bepalen. Het samenspel van wind en water biedt de perfecte omgeving om teamdynamiek te verbeteren en onderlinge banden te versterken.

Lekker eten en drinken 
Naast het zeilen kunnen jullie ook genieten van heerlijk eten en drinken aan boord. Onze diverse complete arrangementen bieden een scala aan culinaire opties, van smakelijke lunches tot uitgebreide diners, allemaal bereid met verse en lokale ingrediënten. Laat je verwennen terwijl jullie genieten van het prachtige uitzicht en de gezellige sfeer aan boord.

Informeel of zakelijk 
Of je nu een informeel teamuitje plant of een zakelijk evenement voor collega's en zakelijke relaties organiseert, wij hebben de expertise en flexibiliteit om aan al jullie wensen te voldoen. Kies uit onze verschillende arrangementen en pas ze aan op basis van jullie specifieke doelen en voorkeuren.

Ervaren bemanning 
Veiligheid staat bij ons voorop. Onze ervaren schippers zijn niet alleen experts in het navigeren van de wateren, maar ook in het waarborgen van een veilige en zorgeloze ervaring voor alle deelnemers. Of je team nu bestaat uit ervaren zeilers of beginners, wij zorgen voor een programma dat perfect is afgestemd op jullie behoeften en ervaringsniveaus.

Even wat anders 
Stap uit de dagelijkse sleur en investeer in de groei en samenwerking van je team met een zeilavontuur dat nog lang zal bijblijven. Boek vandaag nog jullie zeilevenement en laat ons je helpen bij het creëren van een onvergetelijke ervaring voor jou en je team.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier. U krijgt zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Met hoeveel personen wilt u zeilen?
Vul alstublieft uw naam of initialen in.
Vult alstublieft uw achternaam in.
Vul alstublieft uw telefoonnummer in, zodat we contact met u op kunnen nemen.
Vul alstublieft een geldig e-mailadres in.

The form contains errors