Skip to the content

Vragen of advies?

Klik op de button
of bel +31(0)514-681161

Weekendje uitwaaien in het najaar

Stavoren
1 - 25 personen

Weekendje uitwaaien in het najaar 01-10 t/m 03-10-2021
Hallo Herfst! Wat ben je mooi! De bomen kleuren rood en geel, eindelijk begint het weer iets meer te waaien en de lucht voelt lekker schoon! 

Schippers Roman en Rocki zorgen ervoor dat dit weekend als een hele week zal aanvoelen. Als de zeilen gehesen zijn en de twemastklipper Ortolan op koers ligt, kunt u genieten van het heerlijke herfstgevoel! Zodat je vingers niet te koud worden tussendoor, wordt je goed voorzien van verse koffie en warme chocolademelk van Rocki. Schakel uw mobiele telefoon uit, lees een boek of ontspan gewoon! Onze thuishaven Stavoren is de perfecte uitvalsbasis voor dit weekend. De historische steden Enkhuizen, Medemblik, Urk of Lemmer zijn binnen enkele uren te bereiken. Eenmaal aangekomen in de haven van uw bestemming heeft u voldoende tijd om te verkennen, te wandelen door de smalle straatjes, langs de schilderachtige grachten en prachtige oude gebouwen. 's Avonds wordt u verwend met een 2-gangen menu. Roman en Rocki hebben ook een bierproeverij voor u samengesteld. Met allerlei heerlijke bieren gebrouwen langs het IJsselmeer en de Waddenzee. U kunt de avond afsluiten aan boord of in een van de gezellige cafés.

Op zondag serveren Roman en Rocki een heerlijk ontbijtbuffet, dus iedereen kan zo lang als hij wil uitslapen. In de tussentijd zal het schip de haven verlaten en weer koers zetten naar de thuishaven. Terug in Stavoren vertrekt u met een echt vakantiegevoel en veel energie. Een weekend dat u zich zeker nog lang zult herinneren!

Aan boord: vrijdag 01 oktober 2021, 20:00 uur te Stavoren 
Van boord: zondag 03 oktober 2021, 17:00 uur te Stavoren   

Prijs p.p. € 270,- (in een tweepersoonshut)
Prijs p.p. € 240,- (in een gedeelte hut met max. 4 personen)
STO Garant € 15,- per boeking 
Op basis van welkom-snacks op vrijdagavond; volpension op zaterdag en brunch-buffet op zondag; incl. dekbedden en handdoeken. Diverse dranken zijn, tegen betaling, aan boord verkrijgbaar.

  • Deze reis is geschikt voor jong en oud.
  • Zeilervaring is niet nodig.
  • De route wordt met de deelnemers besproken.
  • Een maand voor afvaart ontvang je de laatste reisinfo.
  • De FrieseVloot biedt een afvaart garantie voor deze reis.   

Boek deze reis door ons te mailen of bel: 0514 681 16.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl).