Skip to the content

Vragen of advies?

Klik op de button
of bel +31(0)514-681161

Hemelvaartweekend: Met uw kinderen op een schip!

Stavoren
1 - 25 personen

Hemelvaartweekend 12-05 t/m 16-05-2021
Voor de kleintjes is het een avontuur, voor de volwassenen is het pure ontspanning!

Op woensdagavond verwelkomen de schippers Rocki en Roman u op hun platbodemschip Ortolan. Samen wordt op basis van de huidige wind- en weersverwachting de vaarroute besproken en natuurlijk wordt er een toast uitgebracht op een onvergetelijk en lang weekend. Na het ontbijt gaat u aan dek, waar de matroos u een korte zeilinstructie geeft. De kinderen krijgen een "Orto-Journal" waarin ze alles wat belangrijk is voor het weekend kunnen opschrijven. (b.v. het oefenen van knopen, sturen en navigeren, de vele zeiltermen, ...) Zodat ze dit weekend echte piraten worden! Als de zeilen omhoog zijn en de Ortolan op koers ligt, heeft u alle tijd om te ontspannen! Tijdens de tocht krijgt u culinaire heerlijkheden van Rocki aangeboden. In de middag legt u weer aan in een haven, zodat u genoeg tijd heeft om het eiland of het havenstadje te ontdekken. 's Avonds wordt u verwend met een 2-gangen menu. Voor de kinderen zijn er elke dag andere activiteiten, zodat de ouders wat tijd hebben om te ontspannen of voor zichzelf.

Op zondag vaart u na een spannende speurtocht terug naar uw thuishaven Stavoren. Met frisse energie, veel nieuwe ervaringen en verhalen keert u terug naar huis! En Roman en Rocki zijn er al zeker van dat u en uw kinderen weer willen gaan zeilen!

Aan boord: woensdag 12 mei 2021, 20:00 uur te Stavoren 
Van boord: zondag 16 mei 2021, 17:00 uur te Stavoren   

Prijs p.p. € 470,-
Prijs p. kind € 330,- (vanaf 12 jaar)
Prijs p. kind € 230,- (tot met 12 jaar)
STO Garant € 15,- per boeking  
Op basis van welkom-snacks op woensdagavond; volpension op donderdag t/m zaterdag en brunch-buffet op zondag; incl. dekbedden en handdoeken. Diverse dranken zijn, tegen betaling, aan boord verkrijgbaar.

  • Geschikt voor jong en oud.
  • Zeilervaring is niet nodig.
  • De route wordt met de deelnemers besproken.
  • Een maand voor afvaart ontvang je de laatste reisinfo.
  • De FrieseVloot biedt een afvaart garantie voor deze reis.

Boek deze reis door ons te mailen of bel: 0514 681 161

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl).