Skip to the content

Vragen of advies?

Klik op de button
of bel +31(0)514-681161

Dansend en zeilend de meimaand in

Stavoren
1 - 25 personen

Dansend en zeilend de meimaand in! 30-04 tm 02-0-2021
Ee speciale manier om in den maand mei te starten...

Op vrijdagavond ontvangen de schippers Rocki en Roman u aan boord van de Ortolan. Nadat iedereen in zijn of haar hutten is ingetrokken, gaat u aan dek. Daar krijgt u een korte zeilinstructie van de matroos dan bent u klaar om te gaan*. Samen met alle medezeilers worden alle zeilen gehesen en wordt de tweemastklipper Ortolan op koers gebracht. Als de zon is ondergegaan en de maan verschijnt, gaat het schip voor anker. In de kuip op het dek is een prachtige sfeer gecreëerd met kaarsen, verlichting, dekens, kussens en muziek. U kunt 's avonds genieten van een Duitse meipunch, borrelhappjes en nieuwe mensen ontmoeten. Dans in mei op de Ortolan! Op zaterdagochtend begin je de dag met een gezellig ontbijtbuffet. Op basis van de actuele wind- en weersverwachting en de wensen van alle medezeilers wordt de bestemming van de dag bepaald. Tijdens het zeilen heeft u alle tijd om te ontspannen! Tijd voor gesprekken, voor een goed boek of gewoon voor jezelf. Dit weekend krijgt u culinaire heerlijkheden van Rocki aangeboden. Op zondagochtend vaart u terug naar Stavoren en verlaat u het schip met frisse energie, geweldige ervaringen en misschien zelfs nieuwe vrienden.

*Voorwaarde: De weersomstandigheden op vrijdagavond bepalen of het schip 's nachts voor anker kan gaan.

Aan boord: vrijdag 30 april 2021, 20:00 uur te Stavoren 
Van boord: zondag 02 mei 2021, 17:00 uur te Stavoren 

Prijs p.p. € 270,- (in een tweepersoonshut)
Prijs p.p. € 230,-  (in een gedeelte hut met max. 4 personen)
STO Garant € 15,- per boeking  
Op basis van welkom-snacks op vrijdagavond; volpension op zaterdag en brunch-buffet op zondag; incl. dekbedden en handdoeken. Diverse dranken zijn, tegen betaling, aan boord verkrijgbaar.

  • Geschikt voor jong en oud.
  • Zeilervaring is niet nodig.
  • De route wordt met de deelnemers besproken.
  • Een maand voor afvaart ontvang je de laatste reisinfo.
  • De FrieseVloot biedt een afvaart garantie voor deze reis

Boek deze reis door ons te mailen of bel: 0514 681 161

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl).