Skip to the content

Vragen of advies?

Klik op de button
of bel +31(0)514-681161

11-meren tocht

Stavoren
1 - 25 personen

Wandelen langs de 11 meren 27-06 t/m 02-07-2021
Wandel langs de Friese meren en zeil over het IJsselmeer met de Ortolan

Ontdek met de Ortolan de schoonheid van de natuur van de Friese meren. Op zondagavond verwelkomen de schippers Roman en Rocki u op hun elegante zeilschip Ortolan. Deze week heeft wandelen de hoogste prioriteit. Over een totale afstand van ongeveer 40 kilometer zijn er prachtige wandelroutes langs Friese pittoreske dorpjes en prachtige landschappen. Ontdek onder andere Stavoren, Heeg en Sloten, 3 van de 11 beroemde Friese steden. Wandel door de smalle straatjes of kijk naar de vogels die in het riet of de velden nestelen, en met een beetje geluk zie je misschien zelfs een van de adelaars die van Friesland hun thuis hebben gemaakt.

Tijdens de tocht krijgt u culinaire heerlijkheden van Rocki aangeboden. Het schip wacht altijd op u in de middag/avond ter plaatse met een warme douche, verse koffie en kleine lekkernijen in het gezellige dagverblijf.

Daarnaast willen Roman en Rocki natuurlijk ook hun grootste passie, het zeilen, met u delen. Daarom zijn er ook 2 zeildagen na de wandeldagen. Zeilen brengt vreugde, doet de ziel goed en creëert nieuwe energie!

Aan boord: zondag 27 juni 2021, 21:00 uur te Stavoren
Van boord: vrijdag 02 juli 2021, 15:00 uur te Stavoren

Prijs p.p. € 470,- (in een tweepersoonshut)
Prijs p.p. € 400,- (in een gedeelte hut met max. 4 personen)
STO Garant € 15,- per boeking 
Op basis van welkom-snacks op zondagavond; maandag t/m woensdag ontbijt, lunchpakket, tussendoortje en 2-gangendiner; volpension op donderdag en brunch-buffet op vrijdag. Incl. dekbedden en handdoeken. Diverse dranken zijn, tegen betaling, aan boord verkrijgbaar.

  • Deze reis is geschikt voor jong en oud.
  • Zeilervaring is niet nodig.
  • De route wordt met de deelnemers besproken.
  • Een maand voor afvaart ontvang je de laatste reisinfo.
  • De FrieseVloot biedt een afvaart garantie voor deze reis.

Boek deze reis door ons te mailen of bel: 0514 681 161

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant. (www.sto-garant.nl).