Skip to the content

Vragen of advies?

Klik op de button
of bel +31(0)514-681161

Zomervakantie met het gezin op het Wad

Stavoren
1 - 25 personen

Zomervakantie met het gezin op het Wad 31-07 t/m 06-08-2021
Zeil met het platbodemschip Ortolan op de Nederlandse Waddenzee en ontdek Nederland op een bijzondere manier.

De vakantie met het gezin, of de kinderen vervelen zich of de ouders kunnen zich niet een beetje ontspannen. Maar maak je geen zorgen, aan boord van de Ortolan is er tegelijkertijd avontuur en ontspanning! Of u nu met het hele gezin komt, één ouder thuis laat of de grootouders met de kleinkinderen op pad zijn, op het zeilschip Ortolan bent u aan het juiste adres!

Op zaterdagmiddag verwelkomen Rocki, Roman en hun matroos u op hun tweemastklipper Ortolan. Nadat de hutten bezet zijn, is er tijdens de lunch tijd om de andere zeelieden en de bemanning te leren kennen. Aan dek geeft de matroos een korte zeilinstructie. De kinderen krijgen een "Orto-Journal" waar ze alles wat belangrijk is in de week kunnen opschrijven. (b.v. hoe je kunt oefenen met knopen, sturen en navigeren, de vele zeiltermen, ...) Zodat ze deze week echte zeilers worden! Samen zet je de zeilen naar de Waddenzee. Tijdens de zeiltocht zult u veel moois meemaken. De verschillende Waddenzee eilanden bezoeken en verkennen, droogvallen. Zeehonden kijken, schelpen verzamelen, voor anker gaan, naar de sterren kijken en nog veel meer...

Tijdens deze zeiltocht zorgt Rocki voor culinaire hoogstandjes. Daarnaast zijn er elke dag verschillende activiteiten voor de kinderen, zodat de ouders wat tijd hebben om te ontspannen of voor zichzelf.

Op deze cruise wordt u zo'n prachtig allround wellnesspakket aan boord aangeboden, dat u op vrijdagmiddag nog een zeilweek wilt boeken!

Aan boord: zaterdag 31 juli 2021, 12:00 uur te Stavoren 
Van boord: vrijdag 06 augustus 2021, 15:00 uur te Stavoren  

Prijs p.p. € 670,-
Prijs p. kind € 470,- (vanaf 12 jaar)
Prijs p. kind € 330,- (tot met 12 jaar)
STO Garant € 15,- per boeking  
Op basis van welkom-snacks en avondeten op zaterdag; volpension op zondag t/m donderdag en brunch-buffet op vrijdag; incl. dekbedden en handdoeken. Diverse dranken zijn, tegen betaling, aan boord verkrijgbaar.

  • Geschikt voor jong en oud.
  • Zeilervaring is niet nodig.
  • De route wordt met de deelnemers besproken.
  • Een maand voor afvaart ontvang je de laatste reisinfo.
  • De FrieseVloot biedt een afvaart garantie voor deze reis.

Boek deze reis door ons te mailen of bel: 0514 681 161

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant. (www.sto-garant.nl).