Skip to the content

Vragen of advies?

Weekend zeilen & yoga Vlieland

26/28-08-2022
1 - 20 personen

Wadvaren & Yoga op Vlieland

Het wad is een oase van kalmte in het vaak hectische leven op het vaste land. De rust om je heen biedt de ideale setting voor verschillende yoga sessies in combinatie met de sereniteit van het zeilen op het wad. Rustgevend en ontspannend zijn de kernpunten van deze korte vakantie.

Programma:
Vrijdag avond vanaf ca. 19:00 aan boord in Harlingen, ontvangst en uitleg over het reilen en zeilen aan boord. Zaterdag ochtend introductie over het varen op de Rode Swan. Vervolgens zeilen we naar Vlieland waarbij iedereen helpt. Bij gunstig weer gaan we onderweg voor anker voor een yogasessie aan dek. Zondagochtend is er yoga op het mooie zandstrand. Daarna zeilen we terug naar Harlingen. Alle hens aan dek!

Aan boord is een yoga leraar of lerares die verschillende sessies per dag verzorgd in de verschillende settings die het wad ons biedt.

Aan boord: vrijdag 26 august 2022, 20:00 uur in Harlingen
Van boord: zondag 28 august 2022, 17:00 uur in Harlingen 

Prijs per persoon op basis van volpension, incl. dekbedden, handdoeken en eindreiniging. Diverse dranken zijn aan boord verkrijgbaar.

  • Prijs één persoon per hut: 525,00
  • Prijs per persoon: 350,00 = Last minute prijs nu voor 298,00!
  • Eenmalig per boeking STO-Garant: 15,00

De hoofdboeker is 21 jaar of ouder. Alle reisdoelen onder voorbehoud van weer en wind. Een maand voor afvaart ontvangt u de laatste reisinformatie. Afvaartgarantie!

Dit arrangement is volgeboekt!