Skip to the content

Vragen of advies?

Weekend sterrenkijken & droogvallen

23/25-09-2022
1 - 20 personen

 Sterrenkijken & droogvallen Waddenzee

De Waddenzee is een ongerept stuk Nederland. De nacht is er nog écht donker, zeker op zee, zodat dit de ideale plek is om de sterrenhemel te bewonderen. We hebben deze weekenden gekozen omdat zelfs de maan niet aan de nachtelijke hemel verschijnt en je de sterren kan zien in hun volle, fonkelende glorie.

Programma:
Vrijdag vanaf ca. 20:00 aan boord in Harlingen, ontvangst en uitleg over het reilen en zeilen aan boord. Zaterdag introductie in het varen op de Rode Swan. Vervolgens zeilen we naar een geschikte zandbank waarbij iedereen helpt. ‘s Middags is er gelegenheid om te wadlopen. We overnachten voor anker op een rustige plek op zee en bewonderen de sterrenhemel. Zondag zeilen we terug naar Harlingen. Alle hens aan dek!

Aan boord is een sterrenkundige die je vertelt over de nachtelijke hemel en al je vragen kan beantwoorden.

Aan boord: vrijdag 23 september 2022, 20:00 uur in Harlingen
Van boord: zondag 25 september 2022, 17:00 uur in Harlingen  

Prijs per persoon op basis van volpension, incl. dekbedden, handdoeken en eindreiniging. Diverse dranken zijn aan boord verkrijgbaar.

  • Prijs één persoon per hut: 525,00
  • Prijs per persoon: 350,00
  • Prijs voor Studenten 16 t/m 23 jaar: 250,00
  • Eenmalig per boeking STO-Garant: 15,00

De hoofdboeker is 21 jaar of ouder. Alle reisdoelen onder voorbehoud van weer en wind. Een maand voor afvaart ontvangt u de laatste reisinformatie. Afvaartgarantie!

Deze reis is al volgeboekt!