Skip to the content

Vragen of advies?

Klik op de button of bel +31(0)517-721020

Weekend Dansen over golven

29-04/01-05-2022
1 - 22 personen

Zeilweekend Dansen over de golven

Een speciale manier om de maand mei te beginnen...

Op vrijdagavond heten de schippers Rocki en Roman u welkom aan boord van de Ortolan. Na een korte zeilinstructie van de matroos gaat het op pad*. Samen werden alle zeilen gehesen en de tweemastklipper Ortolan op koers gebracht. Na zonsondergang gaat het schip voor anker. In de zithoek op het dek wordt het knus met kaarsen, dekens, kussens, muziek, borrelhapjes en heerlijke Maibouwle.

Op zaterdag worden de zeilen weer samen gehesen. Tijdens het zeilen is er tijd om je even helemaal uit te leven! Tijd voor een gesprek, voor een goed boek of gewoon voor jezelf. Aan het eind van de middag legt u aan in een mooi, historisch stadje aan het IJsselmeer. Rocki gaat u dit weekend culinair verwennen. Op zondag vaart u terug naar Stavoren en gaat u van boord met nieuwe energie, mooie ervaringen en misschien zelfs nieuwe vrienden.

*Voorwaarde: De actuele wind- en weersvoorspellingen op vrijdagavond laten toe dat het schip 's nachts voor anker gaat.

Aan boord: vrijdag 29 april 2022, 20:00 uur te Stavoren 
Van boord: zondag 01 mei 2022, 17:00 uur te Stavoren   

Prijs per persoon op basis van Welkom hapjes op vrijdag, volpension op zaterdag en op zondag een Brunchbuffet, incl. dekbedden, handdoeken en eindreiniging. Diverse dranken zijn aan boord verkrijgbaar.

  • Prijs één persoon per hut: 390,00
  • Prijs twee personen per hut: 260,00  
  • Prijs vanaf derde persoon in uw hut: 185,00  
  • Eenmalig per boeking STO-Garant: 15,00

De hoofdboeker is 21 jaar of ouder. Alle reisdoelen onder voorbehoud van weer en wind. Een maand voor afvaart ontvangt u de laatste reisinformatie. Afvaartgarantie!