Skip to the content

Vragen of advies?

Klik op de button
of bel +31(0)514-681161

Dansen over golven

Stavoren
1 - 25 personen

Weekend Dansen over golven Ortolan 30-04/02-05-2021

Op vrijdagavond ontvangen de schippers Rocki en Roman u aan boord van de Ortolan. Nadat iedereen in zijn of haar hutten is ingetrokken, gaat u aan dek. Daar krijgt u een korte zeilinstructie van de matroos dan bent u klaar om te gaan. Samen met alle medezeilers worden alle zeilen gehesen en wordt de tweemastklipper Ortolan op koers gebracht. Als de zon is ondergegaan en de maan verschijnt, gaat het schip voor anker. In de kuip op het dek is een prachtige sfeer gecreëerd met kaarsen, verlichting, dekens, kussens en muziek. U kunt 's avonds genieten van een Duitse meipunch, borrelhappjes en nieuwe mensen ontmoeten. Dans in mei op de Ortolan! Op zaterdagochtend begin je de dag met een gezellig ontbijtbuffet. Op basis van de actuele wind- en weersverwachting en de wensen van alle medezeilers wordt de bestemming van de dag bepaald. Tijdens het zeilen heeft u alle tijd om te ontspannen! Tijd voor gesprekken, voor een goed boek of gewoon voor jezelf. Dit weekend krijgt u culinaire heerlijkheden van Rocki aangeboden. Op zondagochtend vaart u terug naar Stavoren en verlaat u het schip met frisse energie, geweldige ervaringen en misschien zelfs nieuwe vrienden.

Zeil met ons mee op een comfortabel traditioneel zeilschip, de horizon tegemoet. Ontdek prachtige bestemmingen op en rondom het IJsselmeer, de Waddenzee of de Friese meren. Geniet samen van het goede leven aan boord. Zeilervaring is niet nodig. Een beetje gevoel voor avontuur is genoeg.

Aan boord: vrijdag 30 april 2021, 20:00 uur te Stavoren

Van boord: zondag 02 mei 2021, 17:00 uur te Stavoren

Prijs per persoon op basis van volpension, incl. dekbedden, handdoeken en eindreiniging. Diverse dranken zijn aan boord verkrijgbaar.

  • Prijs per persoon, maximaal twee personen pet hut: 275,00
  • Prijs vanaf derde persoon van 13 jaar of ouder: 193,00
  • Eenmalig per boeking STO-Garant: 15,00

De hoofdboeker is 21 jaar of ouder. Alle reisdoelen onder voorbehoud van weer en wind. Een maand voor afvaart ontvangt u de laatste reisinformatie. Afvaartgarantie!