Skip to the content

Vragen of advies?

Klik op de button of bel +31(0)517-721020

Gezinszomervakantie Waddenzee

30-07/05-08-2022
1 - 22 personen

Zomervakantie met het gezin op het Wad 

Zeil met het platbodemschip Ortolan op de Nederlandse Waddenzee en ontdek Nederland op een bijzondere manier.

De vakantie met het gezin, of de kinderen vervelen zich of de ouders kunnen zich niet een beetje ontspannen. Maar maak je geen zorgen, aan boord van de Ortolan is er tegelijkertijd avontuur en ontspanning! Of u nu met het hele gezin komt, één ouder thuis laat of de grootouders met de kleinkinderen op pad zijn, op het zeilschip Ortolan bent u aan het juiste adres!

Op zaterdagmiddag verwelkomen Rocki, Roman en hun matroos u op hun tweemastklipper Ortolan. Nadat de hutten bezet zijn, is er tijdens de lunch tijd om de andere zeelieden en de bemanning te leren kennen. Aan dek geeft de matroos een korte zeilinstructie. De kinderen krijgen een "Orto-Journal" waar ze alles wat belangrijk is in de week kunnen opschrijven. (b.v. het oefenen van knopen, sturen en navigeren, de vele zeiltermen, ...) Zodat ze deze week echte zeilers worden! Samen zet je de zeilen naar de Waddenzee. Tijdens de zeiltocht zult u veel moois meemaken. De verschillende Waddenzee eilanden bezoeken en verkennen, droogvallen, zeehonden kijken, schelpen verzamelen, voor anker gaan, naar de sterren kijken en nog veel meer...

Tijdens deze zeiltocht zorgt Rocki voor culinaire hoogstandjes. Daarnaast zijn er elke dag verschillende activiteiten voor de kinderen, zodat de ouders wat tijd hebben om te ontspannen of voor zichzelf. Op deze zeilreis wordt u zo'n prachtig allround wellnesspakket aan boord aangeboden, dat u op vrijdagmiddag nog een zeilweek wilt boeken!

Aan boord: zaterdag 30 juli 2022, 12:00 uur in Stavoren
Van boord: vrijdag 05 augustus 2022, 16:00 uur in Stavoren

Prijs per persoon op basis van volpension, incl. dekbedden, handdoeken en eindreiniging. Diverse dranken zijn aan boord verkrijgbaar.

  • Prijs per persoon, maximaal twee personen per hut: 680,00
  • Prijs bij maximaal één persoon per hut: 1020,00
  • Prijs vanaf derde persoon in uw hut: 475,00
  • Prijs kinderen 5 - 12 jaar: 475,00
  • Prijs kinderen 0 - 4 jaar: 335,00
  • Eenmalig per boeking STO-Garant: 15,00

De hoofdboeker is 21 jaar of ouder. Alle reisdoelen onder voorbehoud van weer en wind. Een maand voor afvaart ontvangt u de laatste reisinformatie. Afvaartgarantie!