Skip to the content

Vragen of advies?

Klik op de button of bel +31(0)517-721020

Wadvaren & Wandelen op Vlieland

13/15-05-2022
1 - 22 personen

Wadvaren & Wandelen op Vlieland

Een heel weekend lang genieten -aan boord an de Rode Swan- van al het moois dat het wad te bieden heeft. Dit weekend biedt een unieke combinatie van actief zeilen op de Waddenzee en individueel wandelen op Vlieland. Geschikt voor mensen die rust zoeken in de natuur en uit de dagelijkse sleur willen breken.  

Programma:
Vrijdag vanaf ca. 20:00 uur aan boord in Harlingen, ontvangst en uitleg over het reilen en zeilen aan boord. Zaterdag introductie over het varen op de Rode Swan. Vervolgens zeilen we naar Vlieland waarbij iedereen helpt. ‘s Middags is er gelegenheid om te wandelen op het eiland of gewoon lekker te luieren. Zondagochtend korte wandeling. Daarna zeilen we terug naar Harlingen. Alle hens aan dek!

We hebben wandelroutes uitgestippeld voor ieder niveau: van kort tot stevig. Er is voldoende tijd op het eiland om naar eigen inzicht en tempo te lopen en te genieten van de rust en ruimte van Vlieland.

Aan boord: vrijdag 13 mei 2022, 20:00 uur in Harlingen
Van boord: zondag 15 mei 2022, 17:00 uur in Harlingen 

Prijs per persoon op basis van volpension, incl. dekbedden, handdoeken en eindreiniging. Diverse dranken zijn aan boord verkrijgbaar.

  • Prijs één persoon per hut: 480,00
  • Prijs per persoon: 320,00
  • Eenmalig per boeking STO-Garant: 15,00

De hoofdboeker is 21 jaar of ouder. Alle reisdoelen onder voorbehoud van weer en wind. Een maand voor afvaart ontvangt u de laatste reisinformatie. Afvaartgarantie!