Skip to the content

Vragen of advies?

Tall Ships weekend Harlingen

15/17-07-2022
1 - 20 personen

Tall Ships weekend Harlingen

Dompel jezelf onder in de wereld van de grote zeilschepen. In dit weekend staat Harlingen in het teken van de spectaculaire ‘tall ships’, grote driemasters uit de hele wereld. Tegen dit decor gaan we zeilen met de Rode Swan. Een unieke nautische ervaring om nooit te vergeten.

Programma:
Vrijdag avond om 20:00 aan boord van de Rode Swan. Zaterdagochtend tijd om Tall Ships te bezoeken in de haven van Harlingen. Na een introductie in het varen op de Rode Swan steken we van wal richting Terschelling waarbij iedereen helpt. Zondag ochtend retour Harlingen. We zeilen de Tall Ships die weer naar zee vertrekken tegemoet, zodat je ze nog eens in hun volle glorie kan bekijken. Alle hens aan dek!

We zeilen ongeveer vier à vijf uur per dag, de wind en stroom bepaalt onze reistijd. Er is genoeg tijd en ruimte voor overige activiteiten.

Aan boord: vrijdag 15 juli 2022, 20:00 uur in Harlingen
Van boord: zondag 17 juli 2022, 17:00 uur in Harlingen  

Prijs per persoon op basis van volpension, incl. dekbedden, handdoeken en eindreiniging. Diverse dranken zijn aan boord verkrijgbaar.

  • Prijs bij maximaal één persoon per hut: 480,00
  • Prijs per persoon: 320,00
  • Prijs kinderen 6 t/m 12 jaar: 240,00
  • Eenmalig per boeking STO-Garant: 15,00

De hoofdboeker is 21 jaar of ouder. Alle reisdoelen onder voorbehoud van weer en wind. Een maand voor afvaart ontvangt u de laatste reisinformatie. Afvaartgarantie!

Deze reis is al volgeboekt!