Skip to the content

Vragen of advies?

Klik op de button of bel +31(0)517-721020

Paasweekend voor het hele gezin

15/18-04-2022
10 - 22 personen

Paasweekend voor het hele gezin

Dit lange weekend is uitermate geschikt voor ouders en kinderen van ca. 8 t/m 15 jaar om kennis te maken met het wad en het zeilen op een groot schip. Rondom de vaste onderdelen van onze trips op de Rode Swan, zoals  zeilen, droogvallen en een nacht doorbrengen op een zandplaat, worden allerhande gezellige activiteiten georganiseerd voor het hele gezin.

Programma:
Vrijdag vanaf ca. 20:00 aan boord in Harlingen, ontvangst en uitleg over het reilen en zeilen aan boord. Zaterdag introductie in het varen op de Rode Swan. Vervolgens zeilen we naar een zandbank, waarbij zowel ouders als kinderen helpen. Zaterdagmiddag wadlopen vanaf het schip. We overnachten voor anker op het wad. Zondag zeilen we naar Terschelling en overnachten in de haven. ‘s middags is er gelegenheid om te wandelen of te fietsen op het eiland of om gewoon lekker te luieren. Maandag zeilen we terug naar Harlingen. Alle hens aan dek!  

Er is een begeleidster (geen oppas!) aan boord die de activiteiten organiseert. We zeilen ongeveer vier à vijf uur per dag, dus er is ruim tijd om op het eiland te kijken en op de zandplaat te zoeken naar zeesterren en krabbetjes.  

Aan boord: vrijdag 15 april 2022, 20:00 uur in Harlingen
Van boord: maandag 18 april 2022, 17:00 uur in Harlingen 

Prijs per persoon op basis van volpension, incl. dekbedden, handdoeken en eindreiniging. Diverse dranken zijn aan boord verkrijgbaar.

  • Prijs per persoon: 440,00 
  • Prijs kinderen 8 - 12 jaar: 310,00
  • Eenmalig per boeking STO-Garant: 15,00

De hoofdboeker is 21 jaar of ouder. Alle reisdoelen onder voorbehoud van weer en wind. Een maand voor afvaart ontvangt u de laatste reisinformatie. Afvaartgarantie!