Skip to the content

Vragen of advies?

Najaarsweekend uitwaaien

30-09/02-10-2022
1 - 22 personen

Lekker uitwaaien in het najaar 

Hallo Herfst! Wat ben je mooi! De bomen kleuren rood en geel, eindelijk begint het weer iets meer te waaien en de lucht voelt lekker schoon! 

Schippers Roman en Rocki zorgen ervoor dat dit weekend als een hele week zal aanvoelen. Als de zeilen gehesen zijn en de tweemastklipper Ortolan op koers ligt, kunt u genieten van het heerlijke herfstgevoel! Zodat je vingers niet te koud worden tussendoor, wordt je goed voorzien van verse koffie en warme chocolademelk van Rocki. Schakel uw mobiele telefoon uit, lees een boek of ontspan gewoon!

De thuishaven Stavoren is de perfecte uitvalsbasis voor dit weekend. De historische steden Enkhuizen, Medemblik, Urk of Lemmer zijn binnen enkele uren te bereiken. Eenmaal aangekomen in een van deze havens heeft u voldoende tijd om te verkennen, te wandelen door de smalle straatjes, langs de schilderachtige grachten en prachtige oude gebouwen. 's Avonds wordt u verwend met een 2-gangen menu. Roman en Rocki hebben ook een bierproeverij voor u samengesteld. Met allerlei heerlijke bieren gebrouwen langs het IJsselmeer en de Waddenzee. U kunt de avond afsluiten aan boord of in een van de gezellige cafés. Op zondag serveren Roman en Rocki een heerlijk ontbijtbuffet.

In loop van de ochtend zal het schip de haven verlaten en weer koers zetten naar de thuishaven. Terug in Stavoren vertrekt u met een echt vakantiegevoel en veel energie. Een weekend dat u zich zeker nog lang zult herinneren!

Aan boord: vrijdag 30 september 2022, 20:00 uur in Stavoren
Van boord: zondag 02 oktober 2022, 17:00 uur in Stavoren  

Prijs per persoon op basis van snackbuffet op vrijdag, volpension op zaterdag en op zondag een Brunchbuffet, incl. dekbedden, handdoeken en eindreiniging. Diverse dranken zijn aan boord verkrijgbaar.

  • Prijs één persoon per hut: 390,00
  • Prijs twee personen per hut: 260,00  
  • Prijs vanaf derde persoon in uw hut: 185,00  
  • Eenmalig per boeking STO-Garant: 15,00

De hoofdboeker is 21 jaar of ouder. Alle reisdoelen onder voorbehoud van weer en wind. Een maand voor afvaart ontvangt u de laatste reisinformatie. Afvaartgarantie!

Deze reis is al volgeboekt!