Skip to the content

Vragen of advies?

Klik op de button
of bel +31(0)514-681161

Najaar zeilweekend

Stavoren
1 - 25 personen

Weekendje uitwaaien in het najaar 01/03-10-2021

Hallo Herfst! Wat ben je mooi! De bomen kleuren rood en geel, eindelijk begint het weer iets meer te waaien en de lucht voelt lekker schoon! 

Schippers Roman en Rocki zorgen ervoor dat dit weekend als een hele week zal aanvoelen. Als de zeilen gehesen zijn en de twemastklipper Ortolan op koers ligt, kunt u genieten van het heerlijke herfstgevoel! Zodat je vingers niet te koud worden tussendoor, wordt je goed voorzien van verse koffie en warme chocolademelk van Rocki. Schakel uw mobiele telefoon uit, lees een boek of ontspan gewoon! Onze thuishaven Stavoren is de perfecte uitvalsbasis voor dit weekend. De historische steden Enkhuizen, Medemblik, Urk of Lemmer zijn binnen enkele uren te bereiken. Eenmaal aangekomen in de haven van uw bestemming heeft u voldoende tijd om te verkennen, te wandelen door de smalle straatjes, langs de schilderachtige grachten en prachtige oude gebouwen. 's Avonds wordt u verwend met een 2-gangen menu. Roman en Rocki hebben ook een bierproeverij voor u samengesteld. Met allerlei heerlijke bieren gebrouwen langs het IJsselmeer en de Waddenzee. U kunt de avond afsluiten aan boord of in een van de gezellige cafés.

Op zondag serveren Roman en Rocki een heerlijk ontbijtbuffet, dus iedereen kan zo lang als hij wil uitslapen. In de tussentijd zal het schip de haven verlaten en weer koers zetten naar de thuishaven. Terug in Stavoren vertrekt u met een echt vakantiegevoel en veel energie. Een weekend dat u zich zeker nog lang zult herinneren!

Zeil met ons mee op een comfortabel traditioneel zeilschip, de horizon tegemoet. Ontdek prachtige bestemmingen op en rondom het IJsselmeer, de Waddenzee of de Friese meren. Geniet samen van het goede leven aan boord. Zeilervaring is niet nodig. Een beetje gevoel voor avontuur is genoeg.

Aan boord: vrijdag 01 oktober 2021, 20:00 uur in Stavoren

Van boord: zondag 03 oktober 2021, 17:00 uur in Stavoren

Prijs per persoon op basis van volpension, incl. dekbedden, handdoeken en eindreiniging. Diverse dranken zijn aan boord verkrijgbaar.

  • Prijs per persoon, maximaal twee personen per hut: 270,00
  • Prijs bij maximaal één persoon per hut: 351,00
  • Prijs vanaf derde persoon in uw hut: 189,00
  • Prijs kinderen 5-12 jaar: 189,00
  • Prijs kinderen 0-4 jaar: 135,00
  • Eenmalig per boeking STO-Garant: 15,00

De hoofdboeker is 21 jaar of ouder. Alle reisdoelen onder voorbehoud van weer en wind. Een maand voor afvaart ontvangt u de laatste reisinformatie. Afvaartgarantie!