Skip to the content

Vragen of advies?

Midzomernacht Yoga Droogvalweekend

23/25-06-2023
1 - 20 personen

Midzomernacht Yoga Droogvalweekend

Laat de vaste wal achter je en vind rust op het Wad! Op deze yoga-zeilreis op het zeilschip Rode Swan neemt yogadocente Minne jullie mee naar het Wad. Ervaar ruimte op zee en vind stilte in het geluid van de golven en het ruisen van de wind.

Jouw directe ervaring staat centraal. Zonder iets te hoeven veranderen of te fixen, leren we onszelf belangeloos te observeren. We kijken naar onszelf op precies dezelfde manier waarmee we naar de zee kijken. De zee kan kolken, maar zelf zitten we stil. 

Ervaar deze meditatieve staat van zijn door middel van yin yoga op het strand en een stiltewandeling op het Wad. Door het schip bewust vast te varen op een zandbank leef je op het ritme van het tij. 

De rustmomenten worden afgewisseld met het zeilen op zee. Zeilen worden gezamenlijk gehesen, aangetrokken en weer gevierd. Ervaar de actie, ervaar de stilte, met de wind door je haren en de zon op je gezicht.

Programma:
Vrijdag vanaf 17:00 aan boord in Harlingen. Ontvangst, uitvaren op de vrijdagavond, overnachten voor anker op een rustige plek op de Waddenzee. Zondagmiddag om 15:00 zijn we terug in de haven van Harlingen. Yogalerares Minne leidt de sessies. Het staat je natuurlijk vrij om deel te nemen aan de verschillende onderdelen. De scheepskok verzorgt goede vegetarische maaltijden inclusief dranken, koffie en thee. 

Aan boord: vrijdag 23 juni 2023, 17:00 uur in Harlingen 
Van boord: zondag 25 juni 2023, 16:00 uur in Harlingen 

Prijs per persoon op basis van volpension, incl. dekbedden, handdoeken en eindreiniging. Diverse dranken zijn aan boord verkrijgbaar.

  • Prijs één persoon per hut: 630,00
  • Prijs per persoon: 420,00
  • Eenmalig per boeking STO-Garant: 15,00

De hoofdboeker is 21 jaar of ouder. Alle reisdoelen onder voorbehoud van weer en wind. Een maand voor afvaart ontvangt u de laatste reisinformatie. Afvaartgarantie!