Skip to the content

Vragen of advies?

Klik op de button
of bel +31(0)514-681161

11-meren zeil- en wandeltocht

Stavoren
1 - 25 personen

Midweek 11-merentocht wandelen en zeilen 27-06/02-07-2021

Wandel langs de Friese meren en zeil over het IJsselmeer met de Ortolan

Ontdek met de Ortolan de schoonheid van de natuur van de Friese meren. Op zondagavond verwelkomen de schippers Roman en Rocki u op hun elegante zeilschip Ortolan. Deze week heeft wandelen de hoogste prioriteit. Over een totale afstand van ongeveer 40 kilometer zijn er prachtige wandelroutes langs Friese pittoreske dorpjes en prachtige landschappen. Ontdek onder andere Stavoren, Heeg en Sloten, 3 van de 11 beroemde Friese steden. Wandel door de smalle straatjes of kijk naar de vogels die in het riet of de velden nestelen, en met een beetje geluk zie je misschien zelfs een van de adelaars die van Friesland hun thuis hebben gemaakt.

Tijdens de tocht krijgt u culinaire heerlijkheden van Rocki aangeboden. Het schip wacht altijd op u in de middag/avond ter plaatse met een warme douche, verse koffie en kleine lekkernijen in het gezellige dagverblijf.

Daarnaast willen Roman en Rocki natuurlijk ook hun grootste passie, het zeilen, met u delen. Daarom zijn er ook 2 zeildagen na de wandeldagen. Zeilen brengt vreugde, doet de ziel goed en creëert nieuwe energie!

Zeil met ons mee op een comfortabel traditioneel zeilschip, de horizon tegemoet. Ontdek prachtige bestemmingen op en rondom het IJsselmeer, de Waddenzee of de Friese meren. Geniet samen van het goede leven aan boord. Zeilervaring is niet nodig. Een beetje gevoel voor avontuur is genoeg.

Aan boord: zondag 27 juni 2021, 21:00 uur in Stavoren

Van boord: vrijdag 02 juli 2021, 15:00 uur in Stavoren

Prijs per persoon op basis van volpension, incl. dekbedden, handdoeken en eindreiniging. Diverse dranken zijn aan boord verkrijgbaar.

  • Prijs per persoon, maximaal twee personen pet hut: 470,00
  • Prijs bij maximaal één persoon per hut: 611,00
  • Prijs vanaf derde persoon in uw hut: 329,00
  • Eenmalig per boeking STO-Garant: 15,00

De hoofdboeker is 21 jaar of ouder. Alle reisdoelen onder voorbehoud van weer en wind. Een maand voor afvaart ontvangt u de laatste reisinformatie. Afvaartgarantie!