Skip to the content

Vragen of advies?

Klik op de button
of bel +31(0)514-681161

Hemelvaartweekend zeilen

Stavoren
1 - 25 personen

Hemelvaartweekend familiezeilen Ortolan 12/16-05-2021

Voor de kleintjes is het een avontuur, voor de volwassenen is het pure ontspanning!

Op woensdagavond verwelkomen de schippers Rocki en Roman u op hun platbodemschip Ortolan. Samen wordt op basis van de huidige wind- en weersverwachting de vaarroute besproken en natuurlijk wordt er een toast uitgebracht op een onvergetelijk en lang weekend. Na het ontbijt gaat u aan dek, waar de matroos u een korte zeilinstructie geeft. De kinderen krijgen een "Orto-Journal" waarin ze alles wat belangrijk is voor het weekend kunnen opschrijven. (b.v. het oefenen van knopen, sturen en navigeren, de vele zeiltermen, ...) Zodat ze dit weekend echte piraten worden! Als de zeilen omhoog zijn en de Ortolan op koers ligt, heeft u alle tijd om te ontspannen! Tijdens de tocht krijgt u culinaire heerlijkheden van Rocki aangeboden. In de middag legt u weer aan in een haven, zodat u genoeg tijd heeft om het eiland of het havenstadje te ontdekken. 's Avonds wordt u verwend met een 2-gangen menu. Voor de kinderen zijn er elke dag andere activiteiten, zodat de ouders wat tijd hebben om te ontspannen of voor zichzelf. Op zondag vaart u na een spannende speurtocht terug naar uw thuishaven Stavoren. Met frisse energie, veel nieuwe ervaringen en verhalen keert u terug naar huis! En Roman en Rocki zijn er al zeker van dat u en uw kinderen weer willen gaan zeilen!

Zeil met ons mee op een comfortabel traditioneel zeilschip, de horizon tegemoet. Ontdek prachtige bestemmingen op en rondom het IJsselmeer, de Waddenzee of de Friese meren. Geniet samen van het goede leven aan boord. Zeilervaring is niet nodig. Een beetje gevoel voor avontuur is genoeg.

Aan boord: woensdag 12 mei 2021, 20:00 uur in Stavoren

Van boord: zondag 16 mei 2021, 17:00 uur in Stavoren

Prijs per persoon op basis van volpension, incl. dekbedden, handdoeken en eindreiniging. Diverse dranken zijn aan boord verkrijgbaar.

  • Prijs per persoon, maximaal twee personen pet hut: 470,00
  • Prijs kinderen 5-12 jaar: 329,00
  • Prijs kinderen 0-4 jaar: 235,00
  • Eenmalig per boeking STO-Garant: 15,00

De hoofdboeker is 21 jaar of ouder. Alle reisdoelen onder voorbehoud van weer en wind. Een maand voor afvaart ontvangt u de laatste reisinformatie. Afvaartgarantie!