Skip to the content

Vragen of advies?

Klik op de button of bel +31(0)517-721020

Droogvallen & Ankeren op de Waddenzee

12/14-08-2022
1 - 22 personen

Droogvallen & Ankeren op de Waddenzee

Droogvallen met de Rode Swan op een zandplaat en voor anker op de Waddenzee is dé ideale manier om kennis te maken met dit unieke gebied. Dit weekend is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar die zelf deze unieke ervaring wil meemaken in een gemoedelijke familiesfeer. De betoverende waddennatuur is voor iedereen. Ontdek samen het rijke leven van het wad en geniet van de stilte in de nacht op zee.

Programma:
Vrijdag avond vanaf 20:00 uur aan boord in Harlingen, ontvangst en uitleg over het reilen en zeilen aan boord. Zaterdag ochtend introductie over het varen op de Rode Swan. Vervolgens zeilen we naar een zandbank waarbij iedereen helpt. ‘s Middags is er gelegenheid om te wadlopen en heerlijk te genieten vanaf dek. ‘s Avonds gaan we voor anker op een rustige plek en overnachten op zee. Zondagochtend zeilen we terug naar Harlingen. Alle hens aan dek!

We zeilen ongeveer vier à vijf uur per dag, de wind en stroomt bepaalt onze reistijd. Er is genoeg tijd en ruimte voor overige activiteiten. Zo is er aan boord buitenspeelgoed, een grote kast met spelletjes en een scheepsbibliotheek zodat iedereen zich vermaakt.  

Aan boord: vrijdag 12 augustus 2022, 20:00 uur in Harlingen
Van boord: zondag 14 augustus 2022, 17:00 uur in Harlingen  

Prijs per persoon op basis van volpension, incl. dekbedden, handdoeken en eindreiniging. Diverse dranken zijn aan boord verkrijgbaar.

  • Prijs één persoon per hut: 480,00
  • Prijs per persoon: 320,00
  • Prijs kinderen 6 t/m 12 jaar: 225,00
  • Eenmalig per boeking STO-Garant: 15,00

De hoofdboeker is 21 jaar of ouder. Alle reisdoelen onder voorbehoud van weer en wind. Een maand voor afvaart ontvangt u de laatste reisinformatie. Afvaartgarantie!