Skip to the content

Vragen of advies?

Klik op de button
of bel +31(0)514-681161

Bontekoerace Arrangement

Hoorn
1 - 25 personen

Bontekoerace Arrangement 29/31-10-2021

Zeil met ons het gezelligste regatta van Nederland!

Een spektakel op het water en in de haven, de Bontekoerace! Veel mensen vieren eind oktober Halloween, op de Ortolan wordt het einde van het vaarseizoen gevierd met deze speciale regatta en u kunt erbij zijn! Elk jaar is de Bontekoerace een heel gezellige regatta, die het begin van de winter inluidt. Op de tweemastklipper Ortolan bestaat het regatta-team uit professionals en beginners, zeilers en vrienden. De schippers Roman en Rocki heten u van harte welkom aan boord!

Zeil met ons mee op een comfortabel traditioneel zeilschip, de horizon tegemoet. Ontdek prachtige bestemmingen op en rondom het IJsselmeer, de Waddenzee of de Friese meren. Geniet samen van het goede leven aan boord. Zeilervaring is niet nodig. Een beetje gevoel voor avontuur is genoeg.

Aan boord: vrijdag 29 oktober 2021, 20:00 uur in Hoorn

Van boord: zondag 31 oktober 2021, 17:00 uur in Hoorn

Prijs per persoon op basis van volpension, incl. dekbedden, handdoeken en eindreiniging. Diverse dranken zijn aan boord verkrijgbaar.

  • Prijs per persoon: 240,00
  • Eenmalig per boeking STO-Garant: 15,00

De hoofdboeker is 21 jaar of ouder. Alle reisdoelen onder voorbehoud van weer en wind. Een maand voor afvaart ontvangt u de laatste reisinformatie. Afvaartgarantie!