Skip to the content

Vragen of advies?

Klik op de button of bel +31(0)517-721020

Éénouder-kind vakantie

01/06-05-2022
1 - 22 personen

Éénouder-kind vakantie op de Rode Swan

Een actieve midweek op de Wadden voor ouders die alleen met zoon of dochter vakantie willen vieren maar ook de gezelligheid van andere ouders en kinderen zoeken. Ga samen zeilen op onze tweemaster Rode Swan en leer de mooiste zeemansknopen. Verken het wad vanaf een zandplaat en ontdek de natuur en cultuur van onze eilanden.

Programma:
Zondag avond vanaf ca. 20:00 aan boord in Harlingen, ontvangst en uitleg over het reilen en zeilen aan boord en kennismaking met de andere ouders en kinderen. Maandag introductie in het varen op de Rode Swan. Vervolgens zeilen we naar de eerste bestemming waarbij zowel ouders als kinderen helpen. De andere dagen maken we een zeilplan gebaseerd op wind en getij. We proberen twee Waddeneilanden aan te doen, droog te vallen op een zandbank en te wadlopen en een dag op een eiland te verblijven. Vrijdag zeilen we terug naar Harlingen. Alle hens aan dek!

Er is een begeleidster (geen oppas!) aan boord die de activiteiten organiseert. We zeilen ongeveer vier à vijf uur per dag, dus er is ruim tijd om op het eiland te kijken en op de zandplaat te zoeken naar zeesterren en krabbetjes.

Aan boord: zondag 01 mei 2022, 20:00 uur in Harlingen 
Van boord: vrijdag 06 mei 2022, 15:00 uur in Harlingen  

Prijs per persoon op basis van volpension, incl. dekbedden, handdoeken en eindreiniging. Diverse dranken zijn aan boord verkrijgbaar.

  • Prijs per persoon: 625,00
  • Prijs kinderen 8 t/m 15: 430,00
  • Eenmalig per boeking STO-Garant: 15,00

De hoofdboeker is 21 jaar of ouder. Alle reisdoelen onder voorbehoud van weer en wind. Een maand voor afvaart ontvangt u de laatste reisinformatie. Afvaartgarantie!