Skip to the content

Week catering

Verse seizoensproducten uit de regio, keuze uit diverse mogelijkheden voor een concurrerende prijs.

Bij je zeilreis hoort uiteraard ook lekker eten en gezellig een borreltje drinken. De schepen van de FrieseVloot zijn uitgerust met een compleet ingerichte kombuis, waar je gebruik van kunt maken. Maar je kunt de catering ook uitbesteden aan een vakbekwame cateraar, die je alle zorgen uit handen neemt en je maximaal kunt genieten van de reis. Onze kok maakt zoveel mogelijk gebruik van verse seizoenproducten uit de regio. M.b.t. het diner kun je kiezen uit gerechten met vlees, vis of vegetarisch. Een combinatie hiervan kan ook en voor eventuele dieetwensen hebben wij altijd een passende oplossing. Tevens kun je kiezen uit een eenvoudige, uitgebreide of luxe catering.

Halfpension: Ontbijt met broodjes, beleg, ei en yoghurt; Koffie/thee met koek; Lunch met soep, broodjes en fruit; Koffie/thee met koek; Schippersbitter met bijpassende hapjes Volpension: Volpension is halfpension, uitgebreid met een diner met nagerecht.

Volpension voor jeugdgroepen. Een minder uitgebreide, maar verantwoorde catering voor jeugdgroepen (tot 21 jaar) met begeleiding, waarbij de jongeren de ervaren kok assisteren met het dekken van de tafel, afruimen en afwassen.

Bij meerdaagse reizen vervalt er meestal een hut voor het cateringpersoneel. Kinderen tot 8 jaar krijgen 50 % korting, behalve op de dranken en volpension voor jeugdgroepen. Voor groepen tot 13 personen berekenen wij een toeslag van 10 %. Prijzen voor drankenarrangementen en dranken op nacalculatie alleen van toepassing bij afname van half- en volpension, eventueel uitgebreid met een inschepingschotel.

Bij bestelling van de catering geef je je wensen aan en het minimale aantal personen. Je ontvangt van ons een bevestiging en factuur die vier weken voor afvaart voldaan dient te worden. Minimaal een week voor afvaart geef je het definitieve aantal personen aan. De catering voor de extra personen en de dranken die je hebt besteld op basis van nacalculatie worden na de zeilreis gefactureerd.