Skip to the content

Dagtocht catering

Zorgeloos varen met de professionele cateraars van de FrieseVloot. Je dagtocht wordt zeker een succes!

Bij je zeilreis hoort uiteraard ook lekker eten en gezellig een borreltje drinken. De schepen van FrieseVloot zijn uitgerust met een compleet ingerichte kombuis, waar je gebruik van kunt maken. Maar je kunt de catering ook uitbesteden aan een vakbekwame cateraar, die je alle zorgen uit handen neemt zodat je maximaal kunt genieten van de reis. Onze kok maakt zoveel mogelijk gebruik van verse seizoenproducten uit de regio. Voor het diner kun je kiezen uit gerechten met vlees, vis of vegetarisch. Een combinatie hiervan kan ook en voor eventuele dieetwensen hebben wij altijd een passende oplossing. Tevens kun je kiezen uit een eenvoudige, uitgebreide of luxe catering.

Halfpension zonder ontbijt:
Ontvangst met koffie/thee en koek
Lunch met soep, broodjes en fruit
Koffie/thee met koek
Schippersbitter met bijpassende hapjes.

Volpension zonder ontbijt:
Volpension is halfpension, uitgebreid met een diner met een nagerecht, of BBQ.

Kinderen tot 8 jaar krijgen 50% korting, behalve op de dranken. Voor groepen tot 13 personen berekenen wij een toeslag van 10%. Prijzen voor drankenarrangementen en
dranken op nacalculatie alleen van toepassing bij afname van half- en volpension.

Bij bestelling van de catering geef je je wensen aan en het minimale aantal personen. Je ontvangt van ons een bevestiging en factuur die vier weken voor afvaart voldaan dient te worden. Minimaal een week voor afvaart geef je het definitieve aantal personen aan. De catering voor de extra personen en de dranken die je heeft besteld op basis van nacalculatie worden na de zeilreis gefactureerd.