Zeilcruises in Nederland tijdens Coronacrisis

Rust, ruimte, comfort, genieten, natuur en bezinning

Vier zonder files en vlieguren een vakantie op een van onze prachtige schepen

* droogvallen op het Wad in een oase van rust 
* zeilen over het IJsselmeer
* huur een boothuisje
* tot bezinning komen, weg van alle hectiek 
* met je familie, twee huishoudens en/of (samengesteld)gezin 
* wij zorgen voor comfort, je kunt in de buurt je inkopen te doen of de boodschappen laten bezorgen

 

De schepen van FrieseVloot zijn comfortabel, ruim, uitgerust met een uitgebreide keuken, van alle gemakken voorzien en ideaal om ongestoord vakantie te vieren. 

 

 

 

A. Zeilcruises in Nederland                                 Voel de vrijheid op een traditioneel zeilschip

meerdaagse tocht


Ontdek Nederland vanaf het water! Laat u meenemen naar oude havenstadjes, ervaar het bijzondere gevoel van droogvallen op de Waddenzee of de vrijheid van voor anker gaan.

Afhankelijk van weer, wind en corona-maatregelen zal de bemanning u varend of zeilend naar de bestemming brengen.B. Zeilcruises in Nederland                                Trek er een dag op uit

dagtocht


Beleef een onvergetelijke dag samen met uw familie en/of twee families. Een dag op het water voelt als een weekend weg. Eenmaal op het water laat u de zorgen van de wal achter u. Geniet van de rust, ruimte en vrijheid van het varen en de wind die de zeilen laat bollen. Neem een duik en geniet van een maaltijd bij ondergaande zon. C. Corona retraite                                                 Kom tot bezinning

meerdaagse vakantie


In deze hectische tijd is het heerlijk om met je gezin op adem te komen in een relaxte omgeving. Ontvlucht de drukte van de stad en ervaar de rust en ruimte op de mooiste plekjes van Friesland, Noord-Holland, Zuid-Holland of Groningen! 

Onderneem gezamenlijke activiteiten zoals stilte wandelingen, spelletjes of een frisse duik in het water. Aan dek is het goed toeven. U kunt lezen, zonnen of genieten van het weidse uitzicht. Het water is altijd in beweging!


De schepen van FrieseVloot zijn comfortabel en ideaal om ongestoord vakantie te vieren op de mooiste locaties:

* In een pittoresk dorpje

* Op een van de onbewoonde eilandjes van de Friese meren 

* Of op een unieke plek aan het waterD. Drijvend vakantiehuisje op locatie                Geniet van de natuur

meerdaagse vakantie

 

Vakantie in eigen land aan het water is een unieke belevenis. Ervaar je zelfgekozen locatie in overleg met de schipper, dat is nog eens luxe! Kom tot rust en ontdek op je eigen tempo de omgeving. 

Om het nog relaxter te maken kunt u gebruik maken van onze catering.E. Drijvend vakantiehuisje op vaste ligplaats     Een comfortabele vakantie

meerdaagse vakantie

 

In deze hectische Corona tijd is het natuurlijk heerlijk om even op adem te komen in een relaxte omgeving. Kom als gezin naar Friesland, Noord Holland, Groningen of Zuid Holland om in één van onze comfortabele drijvende vakantiehuisjes te verblijven. Of geniet van uw verdiende pensioen samen met uw geliefden. Onze schepen liggen in unieke havens. Wij zorgen dat er een mogelijkheid is om in de buurt inkopen te doen. Of bekijk de mogelijkheden van catering en/of het bezorgen van boodschappen.


Prijzen vindt u hier, voor meer info: 0514-681161 of via mail

 

Corona maatregelen:

We willen je graag laten genieten van het leven aan boord en van de mooiste bestemmingen. De huidige situatie rondom het Corona virus maakt dat we extra maatregelen moeten treffen. Dit kan invloed hebben op de bestemmingen die we onderweg kunnen aandoen. Aan boord van onze schepen treffen we alle mogelijke voorzorgsmaatregelen, onder andere op het gebied van hygiëne en het voldoende afstand houden van elkaar. De 1,5 m regel geldt niet voor gezinsleden onderling. We zorgen ervoor dat de 1,5 m regel te allen tijde door niet-gezinsleden kan worden nageleefd. Indien u koorts hebt, verkoudheidsklachten of in contact bent geweest met iemand die het Corona virus heeft (gehad), dan vragen wij u thuis te blijven. Hetzelfde principe geldt voor onze bemanningsleden. 

 

Uw gegevens

*
*
*
*
*
*
*

Uw reisgegevens

Zeilcruises in Nederland tijdens Coronacrisis