Zeilweek catering

Zeilweek catering

Bij je zeilreis hoort uiteraard ook lekker eten en gezellig een borreltje drinken. De schepen van de FrieseVloot zijn uitgerust met een compleet ingerichte kombuis, waar je gebruik van kunt maken.

Maar je kunt de catering ook uitbesteden aan een vakbekwame cateraar, die je alle zorgen uit handen neemt en je maximaal kunt genieten van de reis.

M.b.t. het diner kun je kiezen uit gerechten met vlees, vis of vegetarisch. Een combinatie hiervan is mogelijk. Voor eventuele dieetwensen is er altijd een passende oplossing.

Je hebt de keuze uit een eenvoudige, uitgebreide of luxe catering. Onze kok maakt zoveel mogelijk gebruik van verse seizoensproducten uit de regio.

 

 

Halfpension:

Ontbijt met broodjes, beleg, ei en yoghurt

Koffie/thee met koek;

Lunch met soep, broodjes en fruit

Koffie/thee met koek

Schippersbitter met bijpassende hapjes

 

Volpension:

halfpension uitgebreid met een diner met nagerecht. 

 

Volpension voor jeugdgroepen:

Een minder uitgebreide, maar verantwoorde catering voor jeugdgroepen (tot 21 jaar) met begeleiding, waarbij de jongeren de kok assisteren met het dekken van de tafel, afruimen en afwassen.

 

Extra informatie: 

- bij meerdaagse reizen vervalt er meestal een hut voor het

  cateringpersoneel.

- kinderen tot 8 jaar krijgen 50 % korting, behalve op de dranken

  en volpension voor jeugdgroepen.

- voor groepen tot 13 personen berekenen wij een toeslag van 10%.

- prijzen voor drankenarrangementen en dranken op nacalculatie

  alleen van toepassing bij afname van half- en  volpension,

  eventueel uitgebreid met een inschepingschotel.

 

Bij bestelling van de catering geef je je wensen aan en het minimale aantal personen. Je ontvangt van ons een bevestiging en factuur die vier weken voor afvaart voldaan dient te worden. Minimaal een week voor afvaart geef je het definitieve aantal personen aan. De catering voor de extra personen en de dranken die je hebt besteld op basis van nacalculatie worden na de zeilreis gefactureerd.

 

Vraag om een offerte op maat.