Dagtocht catering

Dagtocht catering

Bij je zeilreis hoort uiteraard ook lekker eten en gezellig een borreltje drinken. De schepen van de FrieseVloot zijn uitgerust met een compleet ingerichte kombuis, waar je gebruik van kunt maken. Maar je kunt de catering ook uitbesteden aan een vakbekwame cateraar, die je alle zorgen uit handen neemt zodat je maximaal kunt genieten van de reis. Onze kok maakt zoveel mogelijk gebruik van verse seizoenproducten uit de regio. M.b.t. het diner kun je kiezen uit gerechten met vlees, vis of vegetarisch. Een combinatie hiervan kan ook en voor eventuele dieetwensen hebben wij altijd een passende oplossing. Tevens kun je kiezen uit een eenvoudige, uitgebreide of luxe catering.

 

Halfpension zonder ontbijt: Ontvangst met koffie/thee en koek; Lunch met soep, broodjes en fruit; Koffie/thee met koek; Schippersbitter met bijpassende hapjes   Volpension zonder ontbijt: Volpension is halfpension, uitgebreid met een diner met een nagerecht, of BBQ.

 

Kinderen tot 8 jaar krijgen 50 % korting, behalve op de dranken. Voor groepen tot 13 personen berekenen wij een toeslag van 10 %. Prijzen voor drankenarrangementen en dranken op nacalculatie alleen van toepassing bij afname van half- en volpension.

 

Bij bestelling van de catering geef je je wensen aan en het minimale aantal personen. Je ontvangt van ons een bevestiging en factuur die vier weken voor afvaart voldaan dient te worden. Minimaal een week voor afvaart geef je het definitieve aantal personen aan. De catering voor de extra personen en de dranken die je heeft besteld op basis van nacalculatie worden na de zeilreis gefactureerd.

 

Raadpleeg de complete prijslijst of vraag om een offerte op maat.