Skip to the content

Corona Update

Corona Update

Actuele informatie rond coronavirus (07-08-2021)  

Wij doen ons best de ontwikkelingen rond de Corona crisis nauwkeurig in de gaten te houden en u zo snel mogelijk te informeren.

Volgens de huidige regelgeving van de Nederlandse overheid met betrekking tot de Corona crisis, kunnen we dagtochten en meerdaagse zeilreizen varen. Wel moeten we 1,5 m afstand van elkaar houden, tenzij een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs van maximaal 6 maanden oud overlegd kan worden. 

Mensen die tot 1 huishouden horen hoeven onderling geen 1,5 meter afstand te houden. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven onderling én tot volwassenen geen 1,5 meter afstand te houden. Jongeren tot 18 jaar hoeven onderling geen 1,5 meter afstand te houden; de 1,5 meter tussen jongeren en volwassenen blijft wel van kracht. Sporters, dus ook watersporters, hoeven geen 1,5 meter afstand te houden.

Voordat u aan boord komt vragen we u de VRAGENLIJST in te vullen. De ingevulde lijst kunt u mailen of aan boord inleveren. U kunt ook gebruik maken van de CoronaCheck-App.

Mocht, bij een aanpassing van de Corona maatregelen door de Nederlandse en/of de overheid in uw eigen land, het niet toegestaan zijn om met de groepssamenstelling, zoals aangegeven ten tijde van de boeking, te varen in de geboekte periode, kunt u kosteloos omboeken naar een andere periode of kosteloos annuleren. 

Voor informatie over (reeds geboekte) zeilreizen kunt u altijd contact met ons opnemen.

In de maand augustus hanteren we voor kleinere groepen interessante, gereduceerde prijzen. Kijk hier voor de Corona proof aanbiedingen.

De actuele informatie over het coronavirus in Nederland kunt u volgen op: RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu).

Vragen of advies?

Klik op de button of bel +31(0)514-681161