Skip to the content

Corona Update

Corona Update

Actuele informatie rond coronavirus  

Wij doen ons best de ontwikkelingen rond de Corona crisis nauwkeurig in de gaten te houden en u zo snel mogelijk te informeren.

Volgens de huidige regelgeving van de Nederlandse overheid met betrekking tot de Corona crisis, kunnen we dagtochten en meerdaagse zeilreizen varen. Wel moeten we 1,5 m afstand van elkaar houden, behalve:

Mensen die tot 1 huishouden horen hoeven onderling geen 1,5 meter afstand te houden. Vanaf 05-06-2021 is de groepsgrootte, anders dan een huishouden, maximaal 4 personen voor personen vanaf 13 jaar. Vanaf 30-06-2021 is de groepsgrootte, anders dan een huishouden, maximaal 8 personen. Er mogen meerdere groepen aan boord zijn. De laatst genoemde datum kan nog wijzigen.

Kinderen tot en met 12 jaar hoeven onderling én tot volwassenen geen 1,5 meter afstand te houden.

Jongeren tot 18 jaar hoeven onderling geen 1,5 meter afstand te houden; de 1,5 meter tussen jongeren en volwassenen blijft wel van kracht.

Sporters, dus ook watersporters, hoeven geen 1,5 meter afstand te houden.

In de praktijk houdt dit in dat we overdag met volle bezetting kunnen varen.

Vanaf 26 juni zijn er geen beperkende groepsgroottes meer. We kunnen met een volledige bezetting varen, mits de gasten volledig gevaccineerd zijn, een negatieve PCR test hebben van niet ouder dan  40 uur geleden of al hersteld zijn van Corona, als men minder dan 6 maanden geleden ziek of besmet is geweest van Corona.

Mocht, bij een aanpassing van de Corona maatregelen door de Nederlandse en/of de overheid in uw eigen land, het niet toegestaan zijn om met de groepssamenstelling, zoals aangegeven ten tijde van de boeking, te varen in de geboekte periode, kunt u kosteloos omboeken naar een andere periode of kosteloos annuleren. 

Voor informatie over (reeds geboekte) zeilreizen kunt u altijd contact met ons opnemen. 

De actuele informatie over het coronavirus in Nederland kunt u volgen op: RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu).

Vragen of advies?

Klik op de button of bel +31(0)514-681161